آموزش گام به گام نصب پلاگین در وردپرس

وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتواست و افراد زیادی جذب آن شده اند. طبیعتا هر فرد در ابتدای کار با وردپرس نیاز به آموزش داره و ما در وردپرس نوت قصد داریم تا آموزش نصب افزونه های وردپرس رو به این دسته از کاربران آموزش بدیم. پس، اگر در وردپرس حرفه ای هستید، به سادگی از کنار این مطلب بگذرید.

 

جهت نصب افزونه می توانید از به روز رسان خودکار وردپرس استفاده کرده و یا به صورت دستی آن را نصب کنید. برای نصب وردپرس از مسیر سرور، به ترتیب زیر عمل کنید (این روش برای زمانی هست که شما فایل آن افزونه را در اختیار دارید)
1. ابتدا توسط یک برنامه FTP و یا آپلود کننده افزونه خود وردپرس بسته افزونه را به مسیر wp-content/plugins در یک پوشه مجزا و مخصوص به خودش منتقل کنید. توجه کنید که نباید فایل های افزونه را خارج از پوشه خودش و در مسیر /wp-content/plugins/ درج کنید. بعد از آپلود فایل Zip باید آن را Extract کنید.
2. افزونه را از بخش افزونه های پنل مدیریت وردپرس فعال کنید.
3. جهت پیکربندی افزونه از بخش تنظیمات وارد بخش مخصوص تنظیمات این افزونه شوید.
4. در ادامه پیکربندی های مد نظر خود را صورت داده و در خاتمه از بالای بخش پیکربندی افزونه را فعال کنید.
5. تمام شد!

اگر افزونه مورد نظر شما در مخزن وردپرس موجود است، نیازی به دانلود و آپلود آن افزونه ندارید. برای نصب آن دسته از پلاگین های وردپرس، به بخش افزونه های پنل مدیریت وردپرس وارد شوید و بر روی تبِ افزودن کلیک کنید. بعد از این کار تنها با وارد کردن نام افزونه میتونید اون رو مستقیما نصب کنید.
چنانچه قصد به هنگام سازی دستی افزونه را دارید مراحل ذکر شده را مرحله به مرحله انجام داده و در انتها افزونه را مجددا فعال کنید.
تاکید می کنیم که قبل از به هنگام سازی تهیه نسخه پشتیبان فراموش نشود.

پیدا کردن آدرس Login وردپرس

اگر در کار با سیستم های مدیریت محتوا تازه وارد باشید، حتما در ابتدای کار برای شما ابهاماتی وجود دارد. وردپرس هم از این قاعده مستثنی نیست و در ابتدای کار با اون سوالاتی برای کاربران تازه وارد پیش میاد. اگر این ابهامات رفع نشوند، از کار با وردپرس تجربه‌ی تلخی خواهید داشت.

یکی از سوالات متداول کاربران وردپرس، روش پیدا کردن آدرس صفحه Login یا مدیریت وردپرس است. در این آموزش کوتاه به شما روش این کار و پیشفرض ها رو توضیح خواهیم داد.

 

feature1

 

دسترسی به بخش مدیریت وردپرس

یکی از راحت ترین راه های ورود به محیط مدیریت وردپرس، این هست که در انتهای آدرس سایت خودتون wp-admin/ اضافه کنید.

 

اگر سایت شما در یک پوشه‌ی فرعی قرار دارد، آدرس صفحه ورود وردپرس به شکل زیر تغییر پیدا میکند.

 

اگر سایت شما بصورت وبلاگ هست یا در زیردامنه (Sub Domain) قرار دارد، آدرس صفحه ورود مطابق مثال زیر تغییر پیدا میکند.

 

البته بعد از وارد کردن این صفحه و اینتر، لینک به فایل wp-login.php ریدایرکت میشود. شما لینک صفحه Login وردپرس خودتون رو تغییر بدید. در مورد روش انجام این کار، در پست های بعدی وردپرس نوت خواهیم نوشت.